Wednesday, 25 March 2020 12:12

”EU ȘI LUMEA MEA”

Written by
Rate this item
(0 votes)

Încă o idee pentru copii care le dă posibilitatea să pornească în marea aventură a cunoașterii, de acasă!

O SUGESTIE ȘI PENTRU PĂRINȚI:

https://www.eusilumea.ro/

Ei, „Asociația Eu și Lumea” pune la dispoziția copiilor, gratuit, site-ul și canalul lor de youtube. După Cum declară realizatorii site-ului: ”subiectele tratate, pentru elevi între 6-14 ani, sunt verificate de profesori sau scrise de colaboratorii noștri, doi studenți români care studiază fizică la Oxford și Manchester. Încercăm să le oferim elevilor video-uri sau știri din actualitate, să le vorbim despre subiecte actuale pe limba lor, atractiv, non-formal, să le facem conținut digital în limba română. Ne pasă și vrem elevi fericiți și informați!”

După o scurtă incursiune în pagina sus menționată, ne-au convins că merită să le urmăm îndemnul și să le urmăm pașii prin subiectele dezvoltate acolo!

EU ȘI LUMEA în care trăiesc

O imagine face cât 1000 de cuvinte, iar un spot animat de popularizare a științei bate toate lecțiile de fizică, chimie, istorie, educație civică și ecologică la care un elev nu găsește corespondentul în realitate, ci explicații aride, teoretice, fără trimitere la scopul învățării fenomenelor studiate în manual.

Canalul de YouTube Eu si Lumea educă prin filmulețe animate, copiii învață în joacă, au, în sfârșit, posibilitatea educației non-formale la care elevii din Occident au acces. Gratuit, accesibil, pe gustul lor.

https://www.youtube.com/channel/UCiKUCeh7-PvEKoz5oXRsH6Q/about

EU ȘI LUMEA

HAI CU NOI!

În fiecare zi mergem În aventura cunoașterii! Noi vrem să fim buni și deștepți!

EU ȘI LUMEA iubește copiii și tinerii isteți, care vor sa învingă și să analizeze cu mintea lor tot ce îi înconjoară!

Read 129 times Last modified on Wednesday, 25 March 2020 12:57

Visitors Counter

1569350
TodayToday674
YesterdayYesterday2164
This_WeekThis_Week7462
This_MonthThis_Month2838
All_DaysAll_Days1569350
Top