Tuesday, 04 June 2019 13:30

FREAMĂT DE CODRU - Concurs de creație literară, artistică și plastică

Written by
Rate this item
(0 votes)

Concursul de creație lirică ,,Freamăt de codru ” își propune să antreneze elevii și cadrele didactice în activități care să valorifice și să dezvolte potențialul creativ și simțul estetic prin exprimarea emoțiilor și sentimentelor prin poezie. Finalitatea și impactul celor opt ediții desfășurate deja ne motivează în continuarea concursului cu intenția ca în timp să-și câștige un renume la nivel național prin valoarea concurenților și modul de organizare.

La  mijloc de iunie,aici,în Floreștii Olteniei, devenim părtași  la nemurire, redescoperind în adâncul acelor cuvinte, ,,ce exprimă  adevărul ",esența spiritualității românești. ,,Eminescu este tot ce are sufletul nostru mai curat si mai nins", afirma Nichita Stănescu, creând astfel o punte între zariștea sufletului și cea a limbii române. An de an vedem cum timpul nu rătăcește pe cărări numele Lui, ci, dimpotrivă, cu fiecare trecere ni-l aduce mai aproape. Vibrația acestui moment omagial se transmite și dinspre sufletele tinere ale elevilor, care-i poartă lumina prin clipa de gând adresată  întru retrăirea creației sale.

Consiliul Local și Primăria Țânțăreni, Biblioteca Comunală Țânțăreni în parteneriat cu Biblioteca Județeană” Christian Tell” Gorj și Centrul  Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Biblioteca Comunală Țânțăreni,jud.Gorj,sat.Țânțăreni,com.Țînțăreni,

Read 1236 times

Visitors Counter

1493340
TodayToday1423
YesterdayYesterday1840
This_WeekThis_Week5115
This_MonthThis_Month45488
All_DaysAll_Days1493340
Top